суботу, 6 жовтня 2018 р.

ТИЖДЕНЬ ГЕОГРАФІЇ


Завершився тиждень географії і пора підбити підсумки. 
Розпочався тиждень лінійкою з оголошенням плану проведення. 
Уже в понеділок учні 5-8 класів прийнялись за виготовлення леп-буку «Віконечко в природу» за педагогічною спадщиною В. Сухомлинського. Учні зробили не тільки леп-бук, а й наповнюваність для нього: буклети, малюнки, розповіді та казки про природу.
Найбільш активними були учні 6 класу, за отримали окрему подяку.
Найменші учнів, а саме 5 та 6 клас мали можливість позмагатись у Заочній вікторині "Чудеса природи", що тривала протягом усього навчального дня. Всього брало участь 6 команд.  Тут кращою стала команда 6 класу "Спартаки"
з капітаном Борейком Владиславом, другими була команда 5 класу "Сатурн" (капітан Воропаєв Ілля), а ІІІ  місце з однаковою кількісттю балів розділили команда "Зірки" 5 класу та Софія Шостак і Гергало Любов, які працювали у парі. 
Вівторок був не менш насичченим, ніж понеділок. По-перше пройшов фотоконкурс "В об"єктиві натураліста", де перемогу отримали Стоян Ірина (10 клас), Бурлуцька Дарія (9 клас), Єрмакова Анастасія (8 клас).
5 клас взяв участь у бібліотечному уроці - екскурсії "Вивчаємо рідний край". Учні відвідали "Бабусену світлицю", книжковий відділ та познайомились з літературою про рідний край. 
Крім того 25 вересня віддзначається День моря, тому оминути ми це ніяк не могли. До цього дня у рамках тижня було проведено конкурс малюнку "На березі синього моря". Переможцями даного конкурсу стали Шабанова Вероніка (4 клас), Жук Анастасія (6 клас), Коваленко Іння (6 клас) та Інякіна Яна (6 клас).
На третій день тижня було проведено Гру з елементами веб-квесту "ГеоМатИка" із використанням  гаджетів для учнів 9-11 класу. Кращим у грі став Довгиш Іван (10 клас), ІІ місце отримала Бурлуцька Дарія (9 клас), а ІІІ місце розділили між собою Хоба Інна та Стоян Ірина (10 клас).
Четвер покливав нас до участі у Міжнародній акції. FSC-урок «Любиш ліс – обирай FSC” у рамках міжнародної акції «FSC-п’ятниця 2018» пройшов для учнів 5-8 класів.
Цікаві ігри та змагання, а потім подарунки від організаторів акції. Участь узяли 5 команд. Кращими серед них стала збірна команда дівчаток 5 та 6 класу "Зірки", другою стала клманда "Вікторія", а ІІІ сходинку отримала команда Ануфрієнка Романа.
В останній день було підбито підсумки творчого конкурсу "У світі географії", де першість отримали Хавро Дарина (7 клас) та Шабанова Вероніка (4 клас). А учні 9-11 класів побували на агропромисловій виставці "Агро-Експо", де знайомились із досягненнями виробництва в Україні.
1 жовтня відбулася підсумкова лінійка, де було оголошено результати тижня та нагороджено переможців. 

Немає коментарів:

Дописати коментар